Avantajele ferestrelor din plastic

Avantajele ferestrelor din plastic  

 Odată cu apariția noilor tehnologii, ferestrele din plastic au început să câștige o mare popularitate. Ele au început să înlocuiască ferestrele obișnuite din lemn, deoarece al doilea a avut o serie de deficiențe. În primul rând, ferestrele din lemn absorbă umiditatea, favorizează formarea mucegaiului și perioada de funcționare a acestora este foarte mică. În plus, ferestrele din PVC asigură un nivel mai ridicat de izolare termică și fonică.

Care sunt avantajele ferestrelor PVC

   Este necesar să începem cu principalul avantaj - acesta fiind costul. Ferestrele din lemn, în prezența atâtor dezavantaje, au un cost destul de ridicat, deoarece lemnul este un material natural, iar prelucrarea este un proces destul de dificil. Ferestrele din plastic sunt de câteva ori mai ieftine, dar au mult mai multe avantaje.

   În plus față de cost, ferestrele din plastic au multe alte avantaje, una dintre ele fiind economisirea lor de căldură. Ele nu permit ca temperatura de pe stradă să pătrundă în casă. Acesta este un plus semnificativ, deoarece astfel de ferestre nu vor trebui să fie izolate pentru timpul de iarnă, iar în timpul verii nu va exista o suprapunere de căldură în casă. Acest lucru este deosebit de important atunci când există copii în casă care sunt foarte sensibili la schimbările de temperatură, astfel încât acestea sunt adesea instalate în camere pentru copii.

   Izolarea fonică este de asemenea un criteriu important în alegerea ferestrelor. La ferestre din PVC, nivelul acestui criteriu este foarte ridicat, deoarece profilul din plastic se lipeste strâns de perete, iar geamurile termopan de calitate cresc acest nivel de mai multe ori. Datorită garniturilor de înaltă calitate, nu mai trebuie să respirați praful în aer liber, deoarece în stare închisă, ferestrele nu permit intrarea prafului în încăpere. Unul dintre avantajele pentru cei mai leneși este faptul că ferestrele din plastic sunt foarte ușor de îngrijit. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați produse de îngrijire speciale și să le utilizați de câteva ori pe an.

   De asemenea, securitatea este un criteriu important în alegerea ferestrelor. Desigur, dacă ferestrele sunt la etajele inferioare, atunci trebuie să achiziționați alte elemente de siguranță, cum ar fi roletele, grilele etc. Dar dacă ferestrele se află la etajele superioare, trebuie să aveți grijă cel puțin pentru securitatea la care vă sunt furnizate ferestre. Ferestrele din plastic sunt mai durabile, iar geamurile termopan acoperite cu un film special sunt aproape imposibil de spart.

Design ferestrelor din plastic

   Când alegeți ferestrele, nu trebuie să uitați de aspectul estetic, deoarece ferestrele ar trebui să completeze designul. Ferestrele din PVC arată mai modern, pe lângă faptul că au un sortiment vast de culori și texturi. Ferestrele din lemn diferă numai în nuanțe de maro. Ferestrele din plastic pot fi de orice dimensiune și formă.

   Dacă aveți în continuare ferestre din lemn, ar trebui să vă gândiți să le înlocuiți. Desigur, va trebui să cheltuiți puțin pentru cumpărarea și instalarea ferestrei, dar merită. Ferestrele din lemn mai devreme sau mai târziu își pierd aspectul, absorb apa și oricum vor trebui să fie înlocuite.

   Pentru a face alegerea corectă, merită să contactați specialiștii care vă vor ajuta să le instalați în viitor.

 

   ALTE PRODUSE COMPLIMENTARE PENTRU FERESTRE

   Jaluzele

   Rolete

   Glafuri

   Plase însecte

   Scurgere

   Pervazuri

 

 

ferestrepvc.mdAvantajele ferestrelor din plastic




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->