HomeTolul despre Ferestre si UsiPret La Metru Patrat Pentru Ferestre Si Usi

Unii clienţi in Moldova/ Chisinau suna des la compania noastra si întreabă din obişnuinţă despre "preţul la metru pătrat". Acest « indicator » incorect a fost indus şi răspândit ca un instrument de manipulare de către unii producători de tâmplărie PVC care practică o concurenţă neloială şi o publicitate înşelătoare.

Din păcate  piaţa poate fi încă influienţată de preţurile scăzute. Sunt beneficiari care ajung să renunţe la achiziţia unor ferestre de calitate pentru o diferenţă de numai câţiva euro/fereastră. Deruta unor clienţi se explică în principal datorită insuficientei informări şi consiliere din partea producătorilor de tâmplărie, dar şi promovării unor informaţii incorecte sau incomplete.

TAGS: Ferestre termopan, ferestre la comanda, ferestre pvc, ferestre moldova, ferestre metaloplast, ferestre salamander, ferestre chisinau, ferestre pret, termopane, geamuri termopan, Usi la comanda, usi termopan, usi metaloplast, usi pvc, termopane, termopane la comanda, ferestre pret, usi moldova, usi chisinau, usi interior, usi exterior

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости