PRIMA COMPANIE DE FERESTRE PVC CU GEAMURI TERMOPAN LA COMANDA DIN MOLDOVA SI CHISINAU LA PRET SI AVANTAJ ACCESIBIL. USI PVC LA COMANDA

FerestrePVC.md reprezinta un grup de firme infiintate incepand cu anul 2008 cu scopul de a produce pentru piata din Republica Moldiova ferestre si usi din PVC, aluminiu si lemn stratificat.

In vederea mentinerii la cote exigente de calitate a produselor si serviciilor oferite de firma noastra: tamplarie pvc, geam termopan si tamplarie aluminiu, FerestrePVC.md si-a ales furnizorii din rindul firmelor cu performante in domeniu.
Calitatea sistemelor de profile la ferestre si usi pvc este in conformitate cu normele ISO.
FerestrePVC.md va ofera o

gama larga de produse :

  •     usi glisante si tip armonica din aluminiu ;
  •     ferestre termopan, ferestre metaloplast, termopane, usi pvc, ferestre salamander.
  •     plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama) din aluminiu ;
  •     glafuri de interior si exterior ;
  •     inchideri de balcoane din PVC si aluminiu ;
  •     sere (wintergarden) din PVC si aluminiu ;
  •     rulouri exterioare din PVC si aluminiu, rolete de protectie, porti de garaj ;

Daca doriti sa calculati la ce pret va fi fereastra dumneavoastra, puteti utiliza caclulator de ferestre pvc OnLINE!

Parteneri

Pret La Metru Patrat Pentru Ferestre Si Usi

Din păcate  piaţa poate fi încă influienţată de preţurile scăzute. Sunt beneficiari care ajung să renunţe la achiziţia unor ferestre de calitate pentru o diferenţă de numai câţiva euro/fereastră. Deruta unor clienţi se explică în principal datorită insuficientei informări şi consiliere din partea producătorilor de tâmplărie, dar şi promovării unor informaţii incorecte sau incomplete.

TAGS: Ferestre termopan, ferestre la comanda, ferestre pvc, ferestre moldova, ferestre metaloplast, ferestre salamander, ferestre chisinau, ferestre pret, termopane, geamuri termopan, Usi la comanda, usi termopan, usi metaloplast, usi pvc, termopane, termopane la comanda, ferestre pret, usi moldova, usi chisinau, usi interior, usi exterior

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости

Portofoliu Lucrari