Ferestre Usi Pvc sau Ferestre Usi Lemn?

Exista o sumedenie de informatii cu privire la avantaje sau dezavantaje unui sau altui material. Multe din informatii fiind subiective, care nu duc absolut nici un argument dupa sine, au dat deja nastere legendelor legate de materialul din care se confectioneaza ferestrele. Haideti sa dam la o parte frica de a incerca ceva nou si performant, si sa punem pe puncte ce cistigati sau pierdeti la procurarea Ferestre Usi Lemn sau Ferestre Usi Metaloplast.

Exista o opinie placuta ca Ferestre Usi Lemn respira. Respiratia Ferestre Usi Lemn este asigurata datorita structurii fibrelor care, in timpul rece, din cauza diferentei esentiale de temperaturi din incapere si din exterior:

- Acumuleaza umeditatea in rama de lemn;

- Poate provoca aparitia ciupercutelor;

- Poate provoca mucegaiul

- Cauzeaza distrugerea si dezbalansarea lemnului.

Pe de alta parte, majoritatea Ferestre Usi PVC sunt dotate cu clapane(gauri de drenaj), au in structura interioara pereti inclinati spre exterior, si asigura eliminarea apei aparute in interiorul profilului ca urmare a condensului si a eventualei infiltrari a apei fluviale. Aceste gauri sunt efectuate pe inferior (sub rama fixa) sau pe fata exterioara si sunt mascate cu capace speciale. Iar daca Va ginditi la ingrijire: ferestrele din lemn necesita vopsire si lacuire sistematica, iar din cauza ca au capacitatea de a absoarbe umeditatea, au un termen de exploatare mai redus decit cele din PVC. Ferestre Usi PVC nu necesita ingrijire , doar trebuie evident sters colbul de pe ele. Ferestre Usi PVC, urmind procesele tehnologice si cerintele standardelor europene, sunt ecologice si nu elimina elemente toxice. Evident ca cu expansia Ferestre Usi PVC pe piata europei, e foarte dificil de gasit Ferestre Lemn calitative, iar pretul lor depaseste cu mult costul Ferestre PVC.

Alegerea e evidenta!

ferestrepvc.mdFerestre Usi Pvc sau Ferestre Usi Lemn?




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->