Alegerea pachetului de sticla

Pentru ca o Fereastra Pvc, sa raspunda la toate cerintele si nevoile Dvs, si sa aiba un termen mare de exploatare, trebuie sa ducem cont de toate caracteristicile pe care le optam.

O caracteristica importanta a produsului finit fereastra, este pachetul de sticla pe care il alegem. Alegerea sticlei se efectueaza in urma cerintelor dorite. Pachetele pot fi de culori diferite, cu functii specifice, de marimi dorite .

Cele mai actuale pachete de sticla si cele mai inovatoare , sunt acele in care persista una sau mai multe functii, care presteaza confortul dorit.

1. Low-E - nu permite iesirea caldurii din incapere , ceea ce va permite sa economisiti pe incalzire. Aceasta sticla se pozitioneaza in interiorul incaperii.

2. S sau Selekt - reprezinta un pachet format din doua sticle, ce ofera doua functii. Acest pachet deobicei se foloseste atunci cind ferestrele sint pozitionate spre partea solara. Astfel pe timp de vara , el reflecta patrunderea razelor solare, pentru a nu va supara caldura, si pe timpul iernii nu permite iesirea caldurii. Cu un astfel de pachet puteti avea economii duble, cit la incalzire atit si la electricitate.

Pe linga aceste sticle, FerestrePvc.Md o fera o gama larga de culori, texturi si marimi de sticle.

ferestrepvc.mdAlegerea pachetului de sticla




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->