CUM ALEGEM FERESTRE USI PVC LA PRETURI ACCESIBILE IN MOLDOVA, CHISINAU.

Fereastra usa PVC sint foarte importante locuintei noastre si trebuie sa stiti cum alegi Fereastre PVC si Usi PVC in Moldova, pentru ca sa aveti un aspect placut dar si o izolare buna. Exista 4 criterii dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea ferestrei si usi PVC potrivite: materialul, durabilitatea, izolarea si design-ul.

1.Tipul de tamplarie
Materilaul de baza la producerea ferestrelor si usilor este PVC. O fereastra cu tamparie PVC are avantajele ca nu necesita vopsire, se curata usor, nu rugineste, este rezintenta la foc si asigura un plus de izolare termica si fonica.
2. Durabilitate la Ferestre si Usi PVC.
Profilul din PVC trebuie sa sustina atat greutatea pachetului de sticla, cat si buna functionare a sistemului de feronerie. Aceste ferestre au o durata de viata estimata la peste 50 de ani, daca sunt montate si intretinute corespunzator.
3. Izolare termica si fonica
Peste 40% din pierderile de caldura ale caminului se pot realiza la nivelul ferestrelor. Pentru o izolare termica si fonica optima, este bine ca profilele din PVC sa aiba 4 sau 6 camere interioare. In plus, fereastra trebuie sa includa un pachet de sticla cu 2 sau chiar 3 foi de geam.(STECLOPACHET).
4. Design la Ferestre si Usi
Si nu in ultimul rand, esteticul conteaza foarte mult. Scapa de monotonia culorii albe si indrazneste sa alegi si alte culori sau modele.

TAGS: Ferestre PVC, ferestre, ferestre md, ferestre in Moldova, Ferestre Chisinau, pret ferestre, ferestre metaloplast, ferestre termopan, ferestre la comanda, ferestre de calitate, usi PVC, usi la comanda, usi din metaloplast, usi termopan, usi de intrare, usi balcon, usi pentru baie, usi moldova, usi interior, usi chisinau, geamuri termopan, sticla Low-e

ferestrepvc.mdCUM ALEGEM FERESTRE USI PVC LA PRETURI ACCESIBILE IN MOLDOVA, CHISINAU.




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->