Cum să alegeți ferestrele pentru camera copiilor

Ferestrele pentru camera copiilor

   Atunci când se aranjează o cameră pentru copii, părinții se îngrijesc în primul rând de siguranța, de ecologia și apoi apare întrebarea estetică. Acest lucru se aplică și la alegerea ferestrelor, deoarece acestea trebuie să asigure siguranța maximă, să fie ecologice, fără impurități chimice care pot provoca alergii la copii. Deci, care ferestre trebuie selectate, care din ele respectă toate standartele de calitate și aduc doar beneficii copilului?

Clasificarea ferestrelor dupa varsta copiilor

   Ar trebui să fie clarificat faptul că ferestrele din camerele copiilor - este un element obligatoriu, deoarece acestea oferă ventilație naturală și iluminație. Să procurați o fereastră cu geam dublu e necesar doar la producător, deoarece vă poate oferi toată documentația necesară și verificările de calitate. Desigur, în acest fel, costul lor poate fi mai mare, dar veți fi siguri că ați primit materiale de calitate, ci false. În plus, producătorii de obicei oferă o garanție pentru produsele lor, ceea ce vă va oferi un nivel de securitate și mai ridicat. La alegerea vitrajului și accesoriilor, trebuie să vă uitați atent la toate materialele, să nu fie crestături și zgârieturi, deoarece acest lucru în viitor, ar putea duce la rănirea copilului, din cauza șanțurilor poate fi zgâriat și el însuși.

Materialul și instalarea ferestrelor

   La instalare, urmați cum se lucrează. Totul trebuie să fie făcut foarte eficient, ar trebui să fie un nivel bun de etanșare, deoarece acest lucru poate duce la apariția curențelor de aer, înghețare deschideri automate etc. Acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Și din nou ne vom întoarce la fereastra cu geam dublu. Deoarece copiii sunt foarte sensibile la schimbările de temperatură, e necesar să procurați o fereastră cu vitraj dublu, cu un nivel bun de izolare termică, care va proteja vara camera de razele ultraviolete, iar iarna de temperaturi scăzute. Nivelul de izolare fonică este un criteriu important, deoarece zgomotul care intră în cameră de pe stradă poate perturba somnul copilului.

   Liderii materialelor pentru fabricarea ferestrelor pentru camerele pentru copii sunt - lemnul și PVC. Lemnul este ales din motive evidente - este cel mai ecologic produs. Trebuie să aveți în vedere faptul că materialul absoarbe apa, care poate provoca mucegai, precum și copilul poate dobândi cu ușurință o așchie în cazul în care este prost manipulat. Ce să facem în acest caz? Ca întotdeauna, materialul este necesar să se aleagă de cea mai bună calitate și lemnul trebuie să fie impregnat și acoperit cu o soluție specială și lacuri, pentru a evita toate dezavantajele enumerate mai sus.

  Ferestrele din PVC sunt, de asemenea, ecologice, spre deosebire de plasticul convențional. Cu certitudine se poate spune că acest tip este cel mai optim, deoarece nu are toate dezavantajele care au fost enumerate pentru lemn. Desigur, ferestrele din plastic sunt, de asemenea, o opțiune bună, dar numai dacă nu vă pasă de starea ecologic.

Materiale adiționale pentru Ferestre pentru Copii

Plase anti insecte

Profile pentru ferestre

Uși PVC

 

ferestrepvc.mdCum să alegeți ferestrele pentru camera copiilor




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->