Ferestre Usi Pvc Calduroase

Cind vine iarna, va ginditi cum sa Va protejati casa si cei dragi de frig, precum si sa nu achitati exagerat de scupm pentru incalzire. Fiindca o mare parte a pierderii de caldura revine Ferestre Usi Pvc Calduroase, va sugeram la alegerea Ferestre Usi Pvc Calduroase sa atrageti atentia la principalele caracteristici termoizolante:

1) Alegeti un geam cu doua sau trei sticle, una dintre care va fi cu eficienta energetica, iar distanta sa fie umpluta cu gaz inert (de ex:argon). Geamuri Termopan ocupa cea mai mare parte a Ferestre Pvc si alegerea lui trebuie sa fie cea mai riguroasa. Spre deosebire de geam cu sticla simpla si cu aer intre sticle, geamul cu o sticla protectoare de pierdere de caldura combinata cu gaz argon majoreaza rezistenta la transfer termic cu 47%. Respectiv deja puteti calcula cit veti economisi in bani pentru achitarea incalzirii incaperii.

2) Profilul PVC, din care se fabrica Ferestre Usi Pvc, in dependenta de caracteristici termici pe care le poseda, au fost separate pe clase. Pentru a avea parte de ferestre calduroase alegeti un profil recomandat de specialisti, neaparat de la companii cu renume ca: Rehau, Salamander s.a., care sa fie de minimum 70mm in adincime de montare , cu cel putin 5 camere izolante, grosimea peretilor exteriori a profilului sa fie de minimum 3mm. La aceste tipuri de profil a fost calculata o rezistenta termica mai mare si sunt calificate in clasa A dupa calitate.

3) Ferestre Usi Pvc vor fi calduroase daca vor fi montate corect. Daca nu doriti ca Ferestre Pvcsa curga sau sa sufle, avind consecinte grave pentru sanatate, nu incercati sa montati desinenstatator Ferestre Pvc, apelati la specialisti profesionisti care sunt instruiti in domeniu si dispun de toate materialele necesare

ferestrepvc.mdFerestre Usi Pvc Calduroase




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->