Totul despre geamuri VEKA din Moldova

Totul despre geamuri VEKA din Moldova

 Geamurile VEKA moderne pot rezista multe, datorită profilului cu mai multe camere, au cele mai bune proprietăți de izolare termică. Nu este surprinzător faptul că geamuri și uși din plastic VEKA sunt lideri pe piața noastră și, bineînțeles, pe piața mondială.

 Ferestrele VEKA au fost un brand de succes pe piața ferestrelor și ușilor de mulți ani. Acest lucru nu este surprinzător: PVC este o abreviere pentru clorură de polivinil, care este un material durabil și rezistent la uzură.

 

 Geamuri termopane VEKA, la fel ca cele din aluminiu, sunt ușor de întreținut, nu necesita revopsite sau vitrate și au o durată de viață mai lungă.

 

 De asemenea, ele joacă un rol semnificativ în izolarea termică a casei dumneavoastră. De exemplu, o fereastră din lemn și unele ferestre din aluminiu au caracteristici de izolare termică slabă, din cauza materialului, sunt predispuse la coroziune etc. Ferestrele VEKA Moldova nu au astfel de probleme, iar nivelul de izolație poate fi ajustat în funcție de numărul de camere, grosimea profilului etc.

 

Diverse soluții de design geamurilor VEKA

 Diferența de izolație termică nu este beneficiul de bază. Datorită laminarii decorative, avem posibilitatea de a crea un design mai deosebit. Geamuri VEKA oferă o gamă largă de culori, de la alb obișnuit la stejar închis și altele.

 În ceea ce privește aspectul ecologic al materialului PVC. Desigur, plasticul nu este natural precum lemnul și este produs artificial, dar poate fi reciclat.

 Cu toate acestea, dacă doriti sa aveti textura naturală a lemnului, puteți instala o fereastră PVC VEKA cu texturi realiste a lemnului.

 

Durabilitatea din interiorul ferestrei VEKA

 Când vine vorba de protecție împotriva efracției, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deformabilitatea profilelor, datorită interiorului puternic al geamurilor VEKA. De asemenea, oferim diverse soluții, cum ar fi sistem antiefracție pentru ferestre.

 

 Nu există nicio îndoială că ferestre VEKA Moldova, Chișinău sunt cea mai bună soluție. Dar profilul poate avea caracteristici diferite, iar prețul final depinde de ele. Preț Geamuri VEKA Moldova, Chișinău este calculat individual, pentru aceasta este necesară măsurarea construcției.

 

 

 ALTE PRODUSE 

  Jaluzele

   Rolete

   Glafuri

   Plase insecte

   Scurgere

   Pervazuri

 

ferestrepvc.mdTotul despre geamuri VEKA din Moldova




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->