Montarea Ferestre Usi Pvc

1) Pregatirea golului pentru montare. Daca este o constructie noua si va fi o montare initiala, ne asiguram ca golul este plan (daca sunt gauri trebuie umplute, iar neregularitatile cioplite). In cazul schimbarii unor ferestre vechi cu ferestre noi, le demontam pe cele vechi si pregatim locul de munca.

2) Pregatim sculele necesare procesului de montare: masina de gaurit cu percutie cu burghiu de beton de 6,5mm; masina electrica de infiletat cu bit tip T30; burghiu de metal de 6,5mm; ciocan de plastic, nivela, pene din lemn cu grosime 1-3cm; lopatica de calare geam din PVC; suruburi de montaj termopan de 7,5mm diametru si diferite lungimi; cale fixe si cale reglabile; pistol si spuma poliuretanica.

3)Pregatirea timplariei pentru montare verificind existenta gaurilor de drenaj si ventilatie in profil. Dupa masurarea repetata a golului si ferestrei urmeaza gaurirea profilului in locurile unde vor fi suruburile de montaj.

4) Montarea panoului de timplarie in gol cu ajutorul nivelei si penelor din lemn. Urmeaza gaurirea peretelui cu burghiul de beton si fixarea ferestrei cu suruburi. La fiecare pas se verifica planietatea constructiei.

5) Se aplica spuma intre constructie si gol.

6) Dupa intarirea spumei urmeaza instalarea sticlei. Mai intii se pune sticla fixa, apoi cea mobila.

7)Montarea baghetelor pe cercevea incepind de sus cu ajutorul ciocanului de cauciuc.

ferestrepvc.mdMontarea Ferestre Usi Pvc




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->