PRET LA METRU PATRAT PENTRU FERESTRE SI USI PVC

ferestre moldovaUnii clienţi in Moldova/ Chisinau suna des la compania noastra si intreaba din obişnuinţă desprepreţul la metru pătrat. Acest indicator incorect a fost indus şi răspindit ca un instrument de manipulare de către unii producători detimplărie PVCcare practică o concurenţă neloială şi o publicitate inşelătoare.

Din păcate piaţa poate fi incă influienţată de preţurile scăzute. Sunt beneficiari care ajung să renunţe la achiziţia unor ferestre de calitate pentru o diferenţă de numai citiva euro/fereastră. Deruta unor clienţi se explică in principal datorită insuficientei informări şi consiliere din partea producătorilor de timplarie, dar si promovarii unor informaţii incorecte sau incomplete.

TAGS: Ferestre termopan, ferestre la comanda, ferestre pvc, ferestre moldova, ferestre metaloplast, ferestre salamander, ferestre chisinau, ferestre pret, termopane, geamuri termopan, Usi la comanda, usi termopan, usi metaloplast, usi pvc, termopane, termopane la comanda, ferestre pret, usi moldova, usi chisinau, usi interior, usi exterior

ferestrepvc.mdPRET LA METRU PATRAT PENTRU FERESTRE SI USI PVC




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->