Tipuri de profile pentru ferestre si usi din PVC

Tipuri de profile pentru constructii din PVC
Criteriul principal dupa care se clasifica profilele constituie numarul de camere izolatoare din care este compus și care determina latimea profilului.
KAMELEON va aduce confortul si satisfactia la Dumneavoastra acasa folosind unele dintre cele mai bune profile cu renume, care intruchipeaza calitatea si prețul rezonabil.
Aici poate fi evidentiat profilul german Salamander si cel austriac Teraplast.
Profilele Teraplast sunt cu 4, 6 si 7 camere izolatoare.
Profilul cu 4 camere are o latime de 60mm, cel de 6 camere 70mm, iar profilul de 7 camere se evidentiaza cu o latime de 88mm.
Fiecare profil in parte are caracteristici importante care vin cu o solutie pentru cerintele fiecarui client.
Profilul Teraplast cu 4 camere izolatoare are un design clasic caracterizat prin simplitate si sobrietate.
Profilul Teraplast cu 6 camere izolatoare este relevant prin supletea curbelor cu un design soft, pe cind cel cu 7 camere izolatoare, datorita latimii considerabile a profilului, ofera posibilitatea montarii unui geam termoizolant cu grosimea de pina la 44mm.
Acest fapt contribuie la sporirea, asa numitor, bariere termice si fonice reducind coeficientul de transfer termic (k) de la 1,5 la 0,7 W/m2xK.
Profilele Salamander corespund standardelor ridicate de design, executate dupa cele mai inalte norme tehnice, caracterizate prin stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii.
Din varietatea profilelor Salamander fac parte : bluEvolution, Streamline, Streamline Alu, 3D sau 2 D.
Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, este profilul recomandat pentru zona climaterica in care locuim
Sistemul bluEvolution intruchipeaza in sine o noua clasa conceputa de profile avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime.
Cu cat acesta e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

ferestrepvc.mdTipuri de profile pentru ferestre si usi din PVC




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->