Îngrijirea ferestrelor din PVC

Îngrijirea ferestrelor din PVC

Atunci când se face o reparație, de multe ori proprietarii schimbă ferestrele vechi de lemn la cele noi, de calitate superioară și cu mult mai moderne - ferestre din PVC. Desigur, este o mare ușurare pentru dvs., deoarece nu mai este necesar să vopsiți pante în fiecare vară, iarna să le izolați și tot timpul să le curățiți de murdărie. Se pare că nu mai trebuie să vă ocupați de îngrijirea ferestrelor. Puteți face astfel doar dacă doriți ca ferestrele dvs. să vă servească doar câțiva ani.

 Pentru a menține calitatea materialului și a întregii structuri, este necesar să le asigurăm o întreținere minimă. Unul dintre avantajele îngrijirii ferestrelor din PVC este că timpul total nu va dura mai mult de 15 minute, iar curățarea lor se poate efectua doar de câteva ori pe an. Dar acest lucru se va întâmpla doar dacă curățați ferestrele în mod regulat și  utilizați instrumentele potrivite pentru îngrijirea lor.

Totul despre ferestre PVC

Atunci când ferestrele PVC au apărut pe piață, producătorii au asigurat că nu ele au nevoie de îngrijire. Acest lucru a atras foarte multă atenție și astfel, ferestrele din PVC au fost procurate în mărimi extraordinare. De-a lungul timpului, oamenii au început să observe că materialul se estompează, etanșantul se usucă și toate găurile au fost atârnate de murdărie. După ceva timp au fost găsite și alte avantaje acestui material, și chiar faptul că este necesar să îl îngrijim, nu ne înspăimântă. Producătorii au avut grijă de această problemă și au creat o serie de instrumente care vă vor ajuta în îngrijirea ferestrelor.

Despre ceea cum să îngrijiți corespunzător ferestrele, puteți să vă informați de la vânzători, atunci când le cumpărați. Dar dacă aveți deja PVC ferestre și încă nu știți cum să le oferiți îngrijirea necesară, atunci acest articol vă va ajuta să înțelegeți acest lucru. Vom prezenta lista de câteva elemente pe care le v-eți găsi utile în viitor.

1. În primul rând, trebuie să aveți grijă de sigiliile, deoarece acestea vă vor proteja mai întâi de zgomot și pescaj, fără ele profilul nu se vor potrivi             cu ușurință ferestrei. Tot ce trebuie să faceți este - să le clătiți bine cu orice detergent și apoi să lubrifiați cu ulei de silicon.

2. Este necesar să aveți grijă de profil mai atent, de aceea este necesar să-l curățați cu o soluție specială și să-l ștergeți cu o cârpă moale care nu va             lăsa zgârieturi pe el. Pervazul ferestrei necesită aceeași îngrijire, deoarece materialele sunt identice.

3. Cel mai ușor este să aveți grijă de fitingurile. Tot ce trebuie făcut este - uneori să le curățați, să le lubrifiați cu ulei de motor și, în cazuri rare, să              răsuciți corpurile de fixare.

4. Geamurile trebuie spălate ocazional. Dar trebuie să faceți acest lucru cu cea mai mare grijă, folosiți produsele fără ingrediente agresive. Nu                    îndepărtați murdăria reziduală cu obiecte ascuțite sau metalice pentru a evita apariție zgarieturilor.

5. Nu uitați de găurile de drenaj, deoarece dacă murdăria se înfundă în ele, ele nu mai pot îndepărta umezeala, ceea ce poate duce la formarea                   mucegaiului.

Aici listă poate fi închisă, așa cum am spus, îngrijirea ferestrelor este foarte simplă și nu va lua mult timp.

Împreună cu ferestrele PVC se folosesc

balcoane-lodjie

Uși PVC

Rolete pentru ferestre

 

ferestrepvc.mdÎngrijirea ferestrelor din PVC




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->