Pante pentru ferestre

Pante pentru ferestre  

   Pantele - sunt una dintre cele mai importante părți ale ferestrei, în ele se introduce sticlă și, ca urmare, calitatea lor are o importanță enormă. Instalarea lor trebuie realizată într-un mod calitativ. Există multe tipuri de pante pentru, iar noi acum vă vom ajuta să faceți o alegere corectă.

    Cele mai populare tipuri sunt pante de tencuit, acestea sunt cel mai des folosite în prezența ferestrelor din PVC. Acestaa sunt cele mai populare doar pentru simplul motiv că acestea au un cost redus și, de asemenea, arata destul atractiv. Acest timp de ferestre nu este de dorit de instalat în casa dvs., deoarece el nu oferă izolație termică și fonică, iar durata lor de viață este foarte scăzută. Din această cauză geamul se răcește rapid, ceea ce, ca rezultat, creează condens chiar și pe ferestre. Acest lucru se datorează faptului că tencuiala este aplicată în mai multe straturi imediat pe perete, adică pe cărămizi sau beton, iar pereții, așa cum deja știm, sunt foarte reci.

Materiale pentru pante

    Mai convenabile și mai eficiente sunt pantele din gips-carton. Cel mai dificil este procesul de instalare, deoarece este necesar să se creeze elementele de fixare suplimentare, iar plasticul atașat are o grosime mică. Cu toate acestea, chiar dacă va arăta bine, plasticul subțire contribuie la crearea condensului și înghețării.

    În cele din urmă, opțiunea cea mai optimă este pantele din plastic. Astfel de versanți pot fi izolați cu vată minerală și alte materiale. Plasticul ar trebui să fie ales de cea mai bună calitate, pentru că cu timpul se estompează, apar crăpături, care strică aspectul general al ferestrei. Un alt avantaj este că poate fi utilizat profilul de montare. Atunci când combinați astfel de pante cu ferestre din PVC, veți obține un sigiliu bun, ceea ce va spori durata de viață a acestora. Instalarea acestora pante nu durează mult și este destul de simplă. Plasticul este mai rezistent la lumina solară și la umiditate, nu creează condens și are o izolație termică și fonică de înaltă calitate. Cel mai bine este să alegeți panourile sandwich cu două straturi, prețul lor fiind puțin mai mare decât altele, dar ca rezultat veți obține pante de cea mai înaltă calitate.

Ce pante să alegeți pentru ferestrele dvs?

    După cum ați înțeles deja, unele opțiuni sunt mai ieftine, dar calitatea lor nu va fi cea mai bună. Nu trebuie să economisiți pe pante, deoarece schimbarea constantă a acestora nu este cea mai ușoară sarcină, dar cu apariția condensului, calitatea întregii ferestre se poate deteriora. Alegeți pantele din plastic, deoarece acestea sunt ieftine, dar în același timp își îndeplinesc calitativ funcțiile, pe lângă acestea, durata vieții este mai îndelungată. Construcțiile din acest material vor putea instala chiar și un începător în această chestiune. Ele vor suporta orice deteriorări și diferențe de temperatură. În ceea ce privește proiectarea întregii ferestre, cu ajutorul pantelor din plastic, puteți simula relieful oricărui material prin laminarea panoului.

   Decizia rămane după dvs, deoarece plasticul nu este potrivit pentru finisarea oricărui tip de fereastră. Dar dacă aveți ferestre din plastic sau PVC, atunci alegerea este evidentă.

Materiale adiționale pentru pante PVC

Ferestre termopan

Uși PVC

Jaluzele 

ferestrepvc.mdPante pentru ferestre




watermark
25
COMPLETEAZA FORMULARUL pentru a beneficia de cadou
-->